Колку возачите ја почитуваат македонската полиција?

Доволно е само една минута набљудување за да се види колку возачите ја почитуваат македонската полиција?
На крстосницата кај ТЦ Мавровска полициската службеничка од сообраќајната полиција покажува дека дозволениот правец на движење е десно
Колкумина не го почитуваа знакот и продолжија право?
Ниту еден од возачите не беше казнет за прекршокот

Колку возачите ја почитуваат македонската полиција?

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.