Лани во Македонија во сообраќајни несреќи загинале 165 лица - високо над европскиот просек

Брзо возење, 69 сообраќајки, непочитување на сообраќајните правила, недржење на страна и правец, алкохол, сообраќајна култура, градски средини 50 км/ч, бројот на загинати се зголемува

Лани во Македонија во сообраќајни несреќи загинале 165 лица – високо над европскиот просек

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.