Sofka Kamiloska, oд ресторанот на нејзиниот татко, преку работа на брод до менаџер, готвач и шеф на кујна.

Од ресторанот на нејзиниот татко, преку работа на брод до менаџер, готвач и шеф на кујна
Специјалитетите на Софка Камилоска ги вкусиле многумина познати
Каролина, Катарина Ивановска, Елена Ристевска, Антиќ се само дел од домашните гости
Светски ѕвезди како диџејот Дерик Меј два пати се враќале да ги вкусат специјалитетите
Камилоска постепено навлегувала во тајните на готвењето
Со литература за кулинарството и во кујните на елитните ресторани во кои работела
Готви во “Антигона” – Македонско село, но и дома за пријателите
Интерконтинентална, но и домашна храна, сето тоа зачинето со многу љубов.

Sofka Kamiloska, oд ресторанот на нејзиниот татко, преку работа на брод до менаџер, готвач и шеф на кујна.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.