Со филмот „Господ постои, името ѝ е Петрунија“ кој е финансиски поддржан од Креативна Европа МЕДИА, Македонија по 25 години ќе биде дел од фестивал од А категорија

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.