Околу 30% од населението во Македонија живее со помалку од 5 долари на ден

ризик од сиромаштија, 40% од луѓето, помалку од 5 долари, еднонеделен годишен одмор, затоплување на домот, нема пари за месо или риба, квалитетен оброк, Билјана Дуковска, социјална исклученост, систем на социјуална заштита

Околу 30% од населението во Македонија живее со помалку од 5 долари на ден

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.