Сигурна куќа

Секое шесто ЛГБТ лице во Македонија претрпело прекумерна сила од полициски службеник. Дури 65% од нив биле жртва на насилство, „Сигурна куќа“, Елена Петровска, програма креативни работници, Ивана Костовска, проект на УСАИД, подобрување на статусот на ЛГБТИ заедница

Сигурна куќа

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.