Петре Шилегов пред избори со маска на лицето протестираше против загадувањето. По првите реакции на граѓаните борбата за почист воздух ја нарече реално шоу.

Петре Шилегов пред избори со маска на лицето протестираше против загадувањето
Изборната кампања му се темелеше на мерките за почисто Скопје
„На крајот од мојот мандат како градоначалник во 2021 година Скопје ќе конкурира за Зелена престолнина на Европа“ Петре Шилегов, кандидат за градоначалник на Скопје (21.11.2017)
Изборите ги доби, a со тоа и добар дел од товарот за решавање на проблемот со загадувањето
По првите реакции, прашања и очекувања на граѓаните борбата за почист воздух ја нарече реално шоу
„Постапката за ослободување од ова бреме што го имаме, а тоа е за здрава животна средина и чист воздух, не е постапка со филмска брзина ниту е реалити шоу настан“ Петре Шилегов, градоначалник на Скопје (13.12.2017)
Граѓаните му забележаа и за ветувањето од 2015 кога беше во опозиција
Бараат ветувањата и ставовите да не се разводенуваат кога се кажуваат од позиција на моќ

Петре Шилегов пред избори со маска на лицето протестираше против загадувањето. По првите реакции на граѓаните борбата за почист воздух ја нарече реално шоу.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.