Садула Дураки

Садула Дураки е своевиден феномен во актуелната влада
Многумина очекуваа да го зафати метлата на премиерот, но доби втора шанса
Еден од најкритикуваните министри од животна средина се сели во новоформираното министерство за политички систем
Но тука не завршува списокот на министерства со кои раководел
Кадарот на ДУИ за кој во биографијата пишува дека има познавања од Интернет Експлорер беше министер и за земјоделие
И тоа од 2004 до 2006 година во владата на Бучковски
Дураки беше и градоначалник на Липково, заменик директор на Царината и пратеник
Министри кои ротирале во повеќе министерства имаше и во минатите влади

Садула Дураки

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.