Од 1 јули ќе плаќаме поевтин роаминг со Србија, Црна Гора и БиХ. Ова е трето намалување на роамингот по договорот од 2014.

Македонија, роаминг, Србија, Црна Гора и БиХ. трето намалување на роамингот по договорот од 2014, цена, 33 пати пониска, ЕУ, ЕУ го укина роамингот

Од 1 јули ќе плаќаме поевтин роаминг со Србија, Црна Гора и БиХ. Ова е трето намалување на роамингот по договорот од 2014.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.