Движењето за реформи на ВМРО-ДПМНЕ тврди дека 80% од сопартијците посакуваат промени

Движење на реформи на ВМРО-ДПМНЕ, демократизација на партијата, Александар Михајловски, притисоци од раководството, избор на партиски функционер, сплотување, нова победа, реформатори

Движењето за реформи на ВМРО-ДПМНЕ тврди дека 80% од сопартијците посакуваат промени

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.