Македонските ракометари испишуваат нова успешна ракометна приказна на Европското првенство во Хрватска.

Македонските ракометари испишуваат нова успешна ракометна приказна на Европското првенство во Хрватска
Лидери се во групата по победата над Словенија и Црна Гора
За навивачите кои се многубројни- двата меча беа како прединфарктна состојба
Неизвесно беше до самиот крај и ракометарите ги добија двата меча со еден гол разлика
Атакуваат на победа и над Германија иако обложувалниците не мислат така
Македонските ракометари ќе пренесат меѓу 2 и 4 бода во следната фаза од првенството
Светските обложувалници пред почетокот нудеа квота од 150 дека Македонија ќе победи на првенството
По двете победи, квотата е 50 дека Македонија ќе биде европски првак
Раул, Манасков, Лазаров одат понатаму кон нова победа без да размислуваат на шансите

Македонските ракометари испишуваат нова успешна ракометна приказна на Европското првенство во Хрватска.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.