Play Video

Проверка на факти: Маските се безбедни наспроти Маските предизвикуваат рак

Во време на пандемија потребно е добро да ги проверите сите тврдења, дури и оние кои го носат предзнакот научна студија. Дезинформациите за маските се едни од најраспространетите.
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

„Бостание“

Првата општествена градина „Бостание“ нуди алтернативен и еколошки начин на производство на храна и прехранување на локалното население.

Поетски фестивал

Пандемијата ја разбуди креативноста и го засили поривот за создавање поетски фестивал во Скопје. Минатата недела во МКЦ се слушна гласот на повеќе поетски имиња ...

Не пропуштајте

Најгледани видеа

Поврзани видеа

Предложени видеа