Велес, Скопје, Кавадарци, Битола се дел од градовите кои го откажаа прославувањето на Нова година

Велес, Скопје, Кавадарци, Битола…
Ова се дел од градовите кои го откажаа прославувањето на Нова година
Парите ќе ги донираат во хуманитарни цели
Одлуките не се планирани па многумина ги сметаат за популистички мерки
Доказ се огромните трошици кои веќе се направени
Град Скопје ќе донира 32.500 евра
Сепак, веќе потрошил 210.000 евра за осветлување и пиротехника
Музичарите најавија дека ќе го тужат градот за откажување на прославата
Поради непланираното откажување градот ќе има поголеми трошоци иако нема да организира прослава

Велес, Скопје, Кавадарци, Битола се дел од градовите кои го откажаа прославувањето на Нова година

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.