После строгиот пост, верниците од исламска вероисповест го дочекаа Рамазан Бајрам. За празникот се разменуваат подароци и се посетуваат роднините и пријателите.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.