Дали знаете дека во последните 10 години цената на струјата за домаќинствата е зголемена за 60 отсто?

цена на струја, последниве 10 години, 60% зголемена цена, потрошена енергија, поевтинување, евтиа струја, нова влада, 2 часа евтина струја

Дали знаете дека во последните 10 години цената на струјата за домаќинствата е зголемена за 60 отсто?

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.