Палмите во Скопје исушени

Палмите за кои од буџетот беа одвоени 500.000 евра завршија на депонијата Дрисла
Најголем дел или 90% од дрвјата, кои не виреат во земјава, се исушени
Социјалните мрежи се преполни со реакции за залудно потрошените пари
И граѓаните и дел од партиите бараат одговорност за набавката
ОД ЛДП одговорни ги сметаат Владата, ЈП „Македонски шуми“ и градоначалникот на град Скопје
Советниците од СДСМ ќе бараат ревизија и одговорност и од ЈП „Паркови и зеленило“
Трошоците за оддржување заедно со набавката се смета дека се над 1 милион евра

Палмите во Скопје исушени

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.