„Падот на Византија“ ја предвиде истата состојба во општеството пред 35 години

Истата состојба, Горан Трајкоски, мистиката од средниот век, Византија, дарк вејв групите од од 80-тите, Од почеток и крај, Горан Трајкоски, Климе Ковачевски, Шпенд Ибрахим, Сами Ибрахим, Зоран Дабиќ, Југословенски рок момент, албумот „Од другата страна“

„Падот на Византија“ ја предвиде истата состојба во општеството пред 35 години

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.