Блех-музика за крај на петгодишната изградба на автопатот Демир Капија-Смоквица

Труби и тапани наместо автомобилски свирки ечеа во новите тунели од автопатот кај Демир Капија
Дел од оние кои работеа на изградбата со блех-музика и чочек ставија крај на петгодишната работа
Официјалното отворање не беше со толку фанфари, но присутни беа гости од соседна Грција и од ЕУ
Заев беше меѓу првите кои се возеа по автопатот

Блех-музика за крај на петгодишната изградба на автопатот Демир Капија-Смоквица

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.