Откако Грција ќе го ратификува Протоколот за членство на Македонија во НАТО, во рок од 7 дена ќе почнат да се поставуваат табли со новото име во институциите, амбасадите, граничните премини…

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.