Опасен Хемиски отпад

Веста дека 1.300 контејнери со опасен хемиски отпад ќе завршат во депонијата Дрисла е лажна.

Опасен Хемиски отпад

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.