Од Стојаково до Индија

Реното 4 на Ѓорги Николов и Џоко Шуклев се подготвува за авантура во Индија

Ќе одат по стапките на Мајка Тереза и Александар Македонски

Од 23 март до 1 мај 2019 планираат да извозат од Стојаково до Мумбај

Ќе извозат преку 19.000 км во два правци

Ќе поминат низ седум држави, Грција, Турција, Грузија, Азербејџан, Иран, Пакистан и Индија

Станаа познати откако во август извозеа 2.200 км. од Стојаково до Ница

На тест возењето Реното без проблем возеше со над 100 километри на час

Од Стојаково до Индија

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.