Независност на Македонија

Дозволете, вечерва да ви честитам на вас сите и на сите граѓани и граѓанки на Македонија слободна суверена и самостојна Македонија
Македонија слави 29 години од прогласувањето на независноста
Модерната историја на земјата ја раскажуваат и поштенските марки
1991 Осамостојување
1993 Членство во Обединетите нации
1994 Попис на население
1998 125 години од првиот воз во Македонија
2001 Една деценија самостојност
2003 Сто години од Илинден

Независност на Македонија

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.