Музика на планина

Cafe De Anatolia, размислувајќи одговорно во време на пандемија, ја пресели електронската музика на планините, а една од локациите е Лесновскиот манастир

Музика на планина

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.