МРТВ водопад

Кина изгради облакодер со најголем надворешен водопад
Македонија сериозно конкурира со зградата на МРТ во категоријата најголем внатрешен водопад

Деновиве пукнаа цевки во објектот во кој се сместени голем број на државни институции меѓу кои управните служби на МВР и Граничната полиција

Водата течеше по скалите и навлезе во отворите на единствениот функционален лифт

Зградата на МРТ е завршена во 1983 година и од тогаш малку е вложено во санација и одржување на објектот

МРТВ водопад

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.