Моторџии од Полска

Како изгледа Македонија низ објективот на група моторџии од Полска

Моторџиите од BadAssMoto за девет дена помина преку 1.200 километри низ Македонија

Ги открија познатите и помалку познатите убавини на државата

Со мотори ги искачија дел од највисоките планински врвови

Во оф-роуд патеките во Македонија се заљубиле враќајки се од Турција

Моторџии од Полска

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.