Македонските фудбалери до 21 година дебитираат на Европското првенство

Македонски фудбалери, фудбал, 21 година, Европско првенство, најважна работа на светот, дебитираат, Шпанија, португалија, Србија, првпат македонска репрезентација, 12 селекции, победа над Шкотска, ја сплотува нацијата, ракометарите на Вардар

Македонските фудбалери до 21 година дебитираат на Европското првенство

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.