Славчо Попоски од Струга е најпознатиот самоук метеоролог во Македонија кој стана ѕвезда откако ги предвиде поплавите во 2016

Славчо Попоски, самоук метеоролог, Струга, сам го научил занаетот, метеорологија, УХМР, лажен метеоролог, предвиди катастрофалните поплави, прогноза

Славчо Попоски од Струга е најпознатиот самоук метеоролог во Македонија кој стана ѕвезда откако ги предвиде поплавите во 2016

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.