Македонија е најлошо рангирана по слободата на медиумите во регионов

Македонија, слобода на медиуми, најлошо рангирана, лошото момче од Балканот, Репортер без граници, ерозија на владеење на правото, тужби за клевети, високи казни, владеачка партија, само цензура

Македонија е најлошо рангирана по слободата на медиумите во регионов

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.