Коронавирусот годинава го слеа „МакеДокс“ во хибридно издание, освен во живо, Фестивалот на креативен документарен филм ќе може да се следи и онлајн

11 издание на МакеДокс

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.