Светот на креативните документарни филмови доаѓа во Скопје

креативните документарни филмови, одмо издание, 68 филмови, кромид, млад кромид, кокарче и сечкан кромид, жири, „Со љубов“, македонски филм од Илија Цветковски, „Планински кавијар“ на Јордан Дуков, Фолтин, Брина и Баклава, работилници за визуелна нарација и камера и за фотографија

Светот на креативните документарни филмови доаѓа во Скопје

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.