Затворање на 11 издание на МакеДокс

Хибридното издание на „МакеДокс“, со публика во живо и онлајн, е добро решение за да не замре културата во време на пандемија и за одржување ментална хигиена. Но фестивалот е и празник кој ги обедини сите вљубеници во документарниот филм

Затворање на 11 издание на МакеДокс

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.