Луна парк

И годинава кај забавниот парк во Скопје ќе ве дочека катанец
Децата веќе неколку години немаат каде да се забавуваат во паркот
Во 2017 беше избрана фирма да го изгради новиот забавен парк
Паркот требаше да биде пуштен до крајот на 2018
Две години потоа нема видлив напредок
Град Скопје неодамна одлучи се задолжи за 12 милиони евра
За да се изгради паркот на 26.000 метри квадратни
Градоначалникот Петре Шилегов очекува паркот да биде регионална атракција

Луна парк

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.