Локалните избори донесоа неочекувана доминација на СДСМ

Локални избори 2017, доминација на СДСМ, сината боја доминира на мапата, водство во првиот круг во 50 општини, ВМРО само 3 градоначалници, сликата е целосно променета

Локалните избори донесоа неочекувана доминација на СДСМ

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.