Автоматскиот превод на Фејзбук создаде лажна вест за употреба на зборот македонски од страна на грчкиот премиер Ципрас.

лажни вести, социјални медиуми, Ципрас, Македонија, Грција, автоматскиот превод на Фејсбук создаде лажна вест за употреба на зборот македонски од страна на грчкиот премиер Ципрас

Автоматскиот превод на Фејзбук создаде лажна вест за употреба на зборот македонски од страна на грчкиот премиер Ципрас.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.