Сообраќајна несреќа кај Ласкарци

Државата ја доживеа досега најтешката сообраќајна несреќа во поновата историја

Во трагедијата кај Ласкарци, според МВР, загинаа 14 патници

Повредени се уште 39 патници, од кои седум се во критична состојба

Најголем дел од настраданите се студенти и вработени кои редовно патувале на линијата Гостивар – Скопје – Гостивар

Владата ги прогласи 14 и 15 февруари за Денови на жалост

Засега нема официјални информации за причините за несреќата

Земена е изјава од возачот, а ќе се проверува и техничката исправност на автобусот

Сообраќајна несреќа кај Ласкарци

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.