Расфрлен отров

Расфрлан е отров по улиците во неколку скопски населби
Неколку кучиња и мачки настрадале од смртоносниот оброк
Несовесни граѓани сметаат дека кучињата скитници треба да се истребат
Ова следи откако ротвајлер искаса деветмина на булеварот „АСНОМ“
Шинтерската служба го залови кучето откако нападна мајка и дете
Дел од граѓаните, наместо на сопственикот или на службите, гневот го насочија кон животните
Фрлањето отров е предизвикување на општа опасност за која следува и до 5 години затвор
Проблематична е слободната продажба на отров кој може да биде смртоносен и за деца

Расфрлен отров

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.