Врвот Голем Крчин по петти пат е целта на планинарите и на верниците кои учествуваа на Божествената литургија и искачувањето на врвот организирани од монасите од Бигорскиот манастир и монахињите од манастирот Св. Георгиј Победоносец од Рајчица

Божествена литургија и искачување на Голем Крчин

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.