Во Клинички центар владее сообраќаен хаос. Брзата помош тешко се пробива од паркираните возила.

Разликата меѓу живот или смрт некогаш се мери во секунди
За возилата на Брза помош секоја секунда е важна
Во комплекстот Клинички центар во Скопје владее сообраќаен хаос
Брзата помош тешко се пробива од паркираните возила
И влезот на Клиничкиот центар неретко е блокиран од автомобили
Се губат значајни секунди и минути намалувајќи ги шансите итните случаи да бидат спасени
Со блокирани влезови до клиниките Брзата помош би стигнала навреме сако ако „лета“

Во Клинички центар владее сообраќаен хаос. Брзата помош тешко се пробива од паркираните возила.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.