Два дена пред уставниот рок Претседателот Иванов му го додели мандатот на Зоран Заев

Ѓорѓе Иванов, Зоран Заев, доделен мандат, 2 дена пред истекот на рокот, одбиваше да го додели мандатор, гаранции, унитарноста на државата нема да биде доведена до прашање, ВМРО ДПМНЕ, СДСМ, влада, состав и програма

Два дена пред уставниот рок Претседателот Иванов му го додели мандатот на Зоран Заев

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.