интерпелација, седум министри, интерпелација во првите 100 дена, причините за употреба на овој инструмент беа многубројни, постапки, долги дебати, политички поени, оставки

Седум министри од владата на Заев „заработија“ интерпелација во првите 100 дена.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.