Фејсбук статус на Никола Груевски

Полицијата го бараше во Скопје, а Груевски со Фејсбук статус се јави од Будимпешта

На Фејсбук профилот на екс премиерот беше објавено дека добивал закани по живот

И дека побарал политички азил во Унгарија
Груевски беше осуден на две години затвор за случајот „Тенк“

Судските доставувачи и полицијата неколку дена не можеа да го најдат за да замине на отслужување

Тој е првиот македонски премиер кој, доколку е точно, побарал политички азил во друга земја

И вториот по Бучковски кој добил затворска казна
Груевски и неговата партија имаат добри релации со унгарските власти

Фејсбук статус на Никола Груевски

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.