Никола Груевски изненади многумина кои не му предвидуваа долг стаж

Убеден дека народот стои зад него уверуваше дека се води поголема битка од изборната
Смета дека вистината е на негова страна
Се конфронтираше и со меѓународниот фактор
На крајот повика и на национално помирување
Христијан Мицкоски е единствениот кандидат за негов наследник

Никола Груевски изненади многумина кои не му предвидуваа долг стаж

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.