Не е вест дека Груевски некаде доцнел. Вест е дека Груевски дошол некаде предвреме.

Не е вест дека Груевски некаде доцнел
Низ годините изгради имиџ на премиер што секогаш доцни
Безмалку никогаш не доаѓаше навреме на настани, промоции и закажани средби
Редовно доаѓаше од 30 минути па до 1 час подоцна, а сите го чекаа
Вест е дека Груевски дошол некаде предвреме
На судењето за „Тенк“ дојде час и половина порано
Сите мислеа дека подранил, но сепак испадна дека направил грешка

Не е вест дека Груевски некаде доцнел. Вест е дека Груевски дошол некаде предвреме.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.