Казнети градоначалници

Поранешниот градоначалник на Ново Село Боро Стојчев, наместо шест, одлежа пет месеци затвор за шверц на цигари

Еден месец порано си отиде дома поради добро однесување

Стојчев не е единствен градоначалник чија работа беше под лупа на јавноста по локалните избори

Градоначалникот на Демир Хисар, Марјанче Стојановски беше инволвиран во скандал со прислушкување телефони на наставници

Тој обвинуваше за монтирано видео извадено од контекст

Првиот човек на Дебарца Зоран Ногачевски беше обвинет дека физички нападнал фудбалски судија
Ногачевски потврди само вербален конфликт поради некоректно судење

Граѓанската иницијатива О2 го обвини градоначалникот на Гази Баба Борис Георгиевски за навреда на нивна активистка

Ревизијата откри незаконско работење кај градоначалникот на Свети Николе при продажба на градежно земјиште

Казнети градоначалници

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.