Говорот на омраза најлесно се пласира преку интернетот, а децата се најчести жртви.

Говорот на омраза најлесно се пласира преку интернетот, а децата се најчести жртви, Македонија, Интернет, податоци, закана на интернет, онлајн пратформа, пријави, Законски одредби, пријави до МВР

Говорот на омраза најлесно се пласира преку интернетот, а децата се најчести жртви.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.