Ѓорги Лазаревски, човекот кој ги обелодени „бомбите“, со овации беше дочекан на првиот фестивал на истражувачки документарни филмови ИФФС.

Ѓорѓи Лазаревски, свиркач, човекот што ја сруши владата, човекот кој ги обелодени „бомбите“, со овации беше дочекан на првиот фестивал на истражувачки документарни филмови ИФФС, Кристина Озимец

Ѓорги Лазаревски, човекот кој ги обелодени „бомбите“, со овации беше дочекан на првиот фестивал на истражувачки документарни филмови ИФФС.

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.