Фрлање ѓубре

Македонија, по се изгледа, е една голема депонија каде секој може да истури ѓубре каде сака

Трактор натоварен со отпад целосно беше испразнет во реката Вардар во тетовското село Стримница

Возила поминуваат, но никој не запре да го спречи загадувањето

Случајот е снимен со мобилен телефон, но сторителите поминаа без казна

Фрлање ѓубре

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.