ЕУ и Македонија - Мythbuster

Платите ќе скокнат вртоглаво при влезот во ЕУ, но и цените на услугите и производите ќе одат во плафон. МИТ. Прочитајте кои се најчестите митови за економската благосостојба при влезот во европското семејство

ЕУ и Македонија – Мythbuster

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.