Младинскиоот репрезентативец Енис Барди има старт од соништата во Леванте

Енис Барди, младински репрезентативец, фудбал, соништата во Леванте, три гола, премина од унгарскиот Ујпешт, 1,5 милиони евра трансфер, дански Брондби и за третолигаш од Шведска, европско во Полска

Младинскиоот репрезентативец Енис Барди има старт од соништата во Леванте

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.