Започна распустот на учениците, а најдобрата вест за нив беше укинувањето на екстерното

образование, екстерно, укинување, распуст на ученици, основно и средно образование, неуспешен експеримент, жртви млади, наставници, соодветен систем за оценка, реформи

Започна распустот на учениците, а најдобрата вест за нив беше укинувањето на екстерното

Add comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.